DOG-NEWS - COOL-DOGи
12 січня 2012, 22:45  

Карантин у столиці не зупинив торгівлю чотирилапими

  Карантин у столиці не зупинив торгівлю чотирилапими. В районах, де зафіксували випадки сказу, заборонено продавати тварин. Це стосується і найбільшого в країні зооринку - Куренівського.

Чимало продавців нині чекають, коли обмеження знімуть. Дехто пішов в Інтернет. Утім, на декого жодна заборона не діє. У карантинній зоні ледь не обзавівся хатнім улюбленцем Ігор Меделян.

- Вот такие у нас детки. Родились они 11.11.11. Начала мама рожать их в 11 часов. И родила 11 штук. Казалось бы, счастливое число. Но, пока нам не везет с этим числом.

Вони народилися під щасливим числом, але в нещасливу годину. Пані Віра багато років розводить кавказьких вівчарок. Ці цуценята скоро почнуть стрімко рости й продати їх буде важче. Утім, Куренівський ринок, куди завжди возила своїх вихованців - закритий на карантин.

Віра Семенчукова, власниця собачого розплідника:

- Таких как я заводчиков - очень много. У которых много собак, все привитые и все взрослые собаки, все сразу же привили от сказа. Но продать у нас нет возможности, потому что на базар нас не пускают.

Ця buy priligy online малеча має всі документи, окрім довідки ветеринара - без неї продавати тварин заборонено. А нині такий документ власникам тварин не видають.

Це той самий Куренівський ринок. Він - у районі, де з грудня запровадили карантин. Місцевий ветеринарний лікар запевняє: поки в Києві є сказ, торгувати чотирилапими на ринку не будуть.

Петро Базильчук, ветеринаний лікар Куренівського зооринку:

- Заборонено реалізувати кішечок і собак, які сприятливі до переносу цього заболєванія. На даний момент торгівля цими тваринами не проводиться.

Це levitra online відео ми зняли на Куренівському ринку. На прохання підібрати невеличкого собаку продавці відкрито показують трьох цуценят. Прямо попереджають - без щеплень. Кожне - ціною в півтисячі гривень.

- Толстенький, хорошенький, холененький.

- А можно мордочкой?

- buy kamagra Давайте мордочкой, пожалуйста.

Офіційно на карантині Оболонський, Дніпровський і Подільський райони. У них зафіксували три випадки сказу. Там заборонили продавати тварин, вивозити та проводити виставки.

За місяць у цих районах масово прищепили сотні тварин. Особлива увага - бездомним собакам і котам.

Ігор Басюк, заст. начальника Головного управління ветеринарної медицини:

- Якщо тварина підозріла в тому, що вона заражена на сказ, має невластиву поведінку, ознаки покусів, то її будуть присипляти гуманними методами на місці. І інші тварини будуть підлягати вилову та карантинуванню в притулках.

Екологи припускають: прикриваючись протисказовими рейдами комунальники швидко зачистять вулиці від безпритульних тварин.

Володимир Борейко, директор Київського еколого-культурного центру:

- Никто ж не говорит, что с бешенством не нужно бороться. Нужно бороться, но, нужно бороться научными методами, а не средневековыми. То есть, с помощью вакцинации, а не с помощью отстрелов, которые ничего не дают.

На Заході зі сказом борються за допомогою спеціальних приманок з вакциною. В Україні на це грошей немає, - бідкаються в управлінні ветеринарної медицини. Карантин у Києві знімуть у середині лютого - якщо не буде нових випадків сказу. Інакше обмеження на два місяці накладуть знову.

Автор: Ігор Меделян. Перший національний.

Наши комментарии.

Киев готовится к встрече ЕВРО-2012. Как бороться с бездомными собаками пока не придумали (программа, предложенная мэрией Киева, "сырая" и принималась наспех). Да, в общем-то и денег на эту "борьбу" в городском бюджете нет. Поэтому и готовится на ТВ, в газетах, в Интернете "общественное мнение"  о "страшных и ужасных" бешеных собаках...

Вы спросите - зачем? А затем, чтобы за месяц до открытия ЕВРО охотники-шкуродеры за одну-две ночи расстреляли всех бездомных собак в Киеве и близ лежащих со столицей районах. Была проблема - и нет проблемы! "Аморально и дико" - скажете. Зато - это "дёшево и сердито!"

Пресс-служба ЕСВВ   

 
Сейчас 17 гостей онлайн
Голосование
Являетесь buy clomid online ли вы владельцем волкодава?